Naturis Brokken

Naturis hondenvoer is geschikt voor alle rassen, zonder te veel mooie praat, dure zakken, reclamecampagnes of dure vertegenwoordigers.

Wij garanderen u de nieuwste productiemethodes, topkwaliteit voor een schappelijke prijs en minder voederen door de hoge opname van de voedingsstoffen. Naturis hondenvoer is ontstaan in samenwerking met dierenartsen, fokkers en voedingsdeskundigen om op die manier een zo eerlijk mogelijk product te krijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur-, smaakstoffen en anti-oxidanten. Puur natuur dus!

Blijvende hoogwaardige grondstoffen zorgen er voor dat Naturis Hondenvoer zeer goed verteerbaar is waardoor u minder dient te voeren en er ook minder afvalstoffen zijn.

De voedingsbehoefte wordt sterk beïnvloed door de mate van activiteit van de hond, desondanks dient men van Naturis Hondenvoer zeer weinig te geven. Het is zeer belangrijk dat u zeker het voedingsschema aanhoudt want te veel voeren is vaak de oorzaak van vele darm- en huidproblemen.

Voor al onze brokken geldt:

  • Minder en stevige ontlasting
  • Brok droog geven
  • Houdt voedingsschema aan
  • Steeds vers drinkwater voorzien
  • Premium kwaliteit
  • Rijk aan omega 3 en 6 vetzuren

Neem contact met ons op voor een gratis proefpakket met wat tekst en uitleg bij u thuis.

Bel of mail even om een afspraak te maken voor een gratis proefpakket met wat tekst en uitleg bij u thuis wanneer u binnen onze regio woont.