Naturis Vers Vlees

Enkele voordelen van vers vlees voeding voeren:

– Zeer vaste en veel minder ontlasting
– Uw hond zal minder drinken wat bij kwijlende honden een groot voordeel is
– Uw hond laat bijna geen winden meer
– Er ontstaat geen tandsteen
– Verkleint de kans op maagkantelingen
– Levert goede resultaten op bij honden met epilepsie (minder of zelfs geen aanvallen meer)
– Helpt bij honden met maag- en darmproblemen
– Is vaak de oplossing voor huid- en/of voedselallergie

Puur Naturis vers vlees; betaalbare topkwaliteit

Wij werken met producteigen (van nature in het vlees aanwezige) vitamines/mineralen/sporenelementen, die waar nodig aangevuld worden met natuurlijke vitamines/mineralen/sporenelementen/zeewier/paardenbloem/brandnetel/goudsbloem en zalmolie om tot een complete en verantwoorde voeding te komen.

Vers Vlees Diepgevroren

Wij werken met  vers vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en dat komt van EEG goedgekeurde slachthuizen. Al deze slachthuizen staan onder de strenge controle van het FAVV en dat is bij ons trouwens niet anders. Buiten de verplichte controles van het FAVV, laten wij ons vlees iedere week controleren op salmonella en entero’s in een erkend labo om zodoende zeker te kunnen zijn dat wij enkel kwalitatief goede grondstoffen verwerken.

De grondstoffen worden bevroren of ijskoud verwerkt en worden niet verhit zodat de natuurlijke vitaminen, aminozuren en mineralen behouden blijven.

Aan onze Versvlees Voeding wordt geen extra calcium/fosfor toegevoegd. De oorsprong van het calcium/fosfor komt dus steeds uit de natuurlijke bron:

  1. Voor gevogeltesoorten: gemalen botten (bijvoorbeeld graankippen, eend, kalkoen,enz…)
  2. Voor rundersoorten: gemalen bot en kraakbeen van het rund (bijvoorbeeld geit, rund, kalf,..enz)
  3. Voor vissoorten: er worden steeds hele vissen verwerkt (bijvoorbeeld makreel, haring, zalm,..enz)

Aan al onze soorten wordt er zeewier aan toegevoegd wat een echte vitaminenbom is voor uw hond.

Naturis heeft een zeer uitgebreid gamma aan versvlees voeding zodat er zeker voor iedere hond iets te vinden is.

Wij verpakken ons vlees in doorzichtige worstenvellen. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar zo kunt u ook zien wat u koopt! Doordat wij enkel natuurlijke producten gebruiken en totaal geen kleurstoffen of dergelijke toevoegen, kunnen er al eens kleurverschillen ontstaan. Dit komt niet doordat de samenstelling aangepast is maar door het feit dat niet ieder dier altijd even vet is.

Bijvoorbeeld:
Soms zijn de kippen al eens iets vetter als anders en dan zult u zien dat de worst heel licht van kleur is. Indien de kippen minder vet waren, zult u ondervinden dat uw worst donkerder zal tonen. Dit kan absoluut geen kwaad voor uw hond en is gewoon de natuur.

Vers Vlees Houdbaar

De achterliggende gedachte van ons Versvlees Houdbaar is om een waardige vervanger te hebben voor ons Versvlees Diepgevroren indien u bijvoorbeeld op vakantie gaat, vergeten bent een worst te ontdooien of indien u gewoon een gezond en lekker snoepje wenst te geven aan uw trouwe viervoeter.

Naturis Versvlees Houdbaar is van dezelfde grondstoffen gemaakt als ons diepgevroren vers vlees. Dus van vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en eveneens afkomstig van EEG goedgekeurde slachthuizen. Aan alle soorten is ook zeewier toegevoegd daar dit een natuurlijke bron van verschillende vitaminen is voor uw hond.

Om het vers vlees houdbaar te maken, is het gestoomd geweest en vervolgens vacuum getrokken. Stomen is een gezonde manier om voedsel te bereiden. Doordat het vlees niet in contact komt met het water worden de smaak en de voedingsstoffen  veel beter bewaard en kunnen wij hierdoor een goede kwaliteit garanderen met een hoge voedingswaarde en darmopneembaarheid voor uw hond.

Zo kunnen we van een compleet en verantwoorde vers vleesvoeding spreken!

Neem contact met ons op voor een gratis proefpakket met wat tekst en uitleg bij u thuis.